Vyhledat na webu

Zavřít
Zobrazit navigaci

"Přespávačka" v tělocvičně, 2.C

19.06. 2023
Autor: Barbora Sabáčková
Přečteno: 414x

My všichni z 2.C jsme se těšili na pátek! Hurá! Bude PŘESPÁVAČKA!!! 

Sešli jsme se v 17:00 hodin před školou. Do velké tělocvičny jsme nastěhovali všechny naše věci. Jedna polovina tělocvičny byla "spací", kde jsme měli spacáky, žíněnky, karimatky, polštářky a plyšáčky, také jsme hráli společenské hry. Druhá polovina tělocvičny byla "hrací", kde jsme si házeli s míčem, hráli vybíjenou, florbal nebo házeli na koš. 

K večeři nám přivezli pizzu, ne které jsme si moc pochutnali. Spolužák Honzík nám dal nanuky. Patrikův dědeček pan Kocourek přišel popovídat o plazech a také nám je ukázal. Ti statečnější z nás si nechali dát hada kolem krku. 

Bavili jsme se s nafukovacími balónky, pouštěli jsme si písničky a tancovali. Přišla za námi Lucinka, která holkám upletla copánky a vzala s sebou Honzíka, který hrál s kluky florbal. Po setmění jsme prošli opuštěnou školou stezku odvahy. Víte, jak strašidelná je škola bez dětí  ? Po všem tom dovádění se nám pěkně spalo. Ráno jsme se společně nasnídali ve školní kuchyňce, nejvíc nám chutnaly palačinky od Patričkovy maminky. Ještě trošku jsme si pohráli, stavěli bunkry z žíněnek, na hřišti jsme hráli přehazku. Potom už si pro nás přišli rodiče. 

Přespávačku jsme si moc užili a paní učitelka nám slíbila, že příští rok budeme spát ve škole znovu, (.....samozřejmě jen když budeme tak hodní a šikovní jako letos....  ).

Fotky ZDE.

Foto a text Mgr. Barbora Sabáčková.