Vyhledat na webu

Zavřít
Zobrazit navigaci

Dopravní odpoledne - ŠD

23.04. 2024
Autor: Barbora Sabáčková
Přečteno: 211x

Dopravní odpoledne jako prevenci a osvětu v dopravě uspořádaly paní vychovatelky jako každý rok v dubnu, měsíci bezpečnosti, pro děti školní družiny ve spolupráci se spolkem Cyklo klub Znojmo z.s., Autoškolou Chládek, Střední zdravotnickou školou a Vyšší odbornou školou zdravotnickou Znojmo, Červeným křížem a Policií České republiky. Akce pod záštitou a finanční podporou BESIPU byla zaměřená na nejmenší účastníky silničního provozu.

Pro děti byly připraveny dovednostní a znalostní disciplíny, např. prověření a rozšíření znalostí dopravních předpisů a značek, bezpečného chování v silničním provozu, správné výbavy jízdního kola a zásad první pomoci. Děti se aktivně zapojovaly a mohly si prověřit své znalosti z dopravní výchovy získané během školního roku a prakticky si vyzkoušely první pomoc. Dík patří studentkám a studentům GPOA a Vyšší odborné školy zdravotnické Znojmo, kteří aktivně při akci pomáhali.

Úspěch této akce potvrdily dětské úsměvy a radost v očích dětí. Pro všechny byla připravena sladká odměna i drobné ceny věnované BESIPEM a Policií České republiky. 

Moc děkujeme všem, kteří se na této akci organizačně podíleli. Děkujeme za zábavné a současně poučné odpoledne.

Fotky ZDE.

Text a foto vychovatelky ŠD.