Vyhledat na webu

Zavřít
Zobrazit navigaci

Mládežka nejlepší ve futsale

03.06. 2024
Autor: Hana Hlávková
Přečteno: 201x

Naši fotbalisté bojují úspěšně na všech frontách a ukázali to i v PPO futsalové lize, kde oba stupně převálcovali své soupeře.

Futsalová liga se hraje průběžně celý školní rok a vrcholí závěrečným turnajem čtyřech nejlepších týmů.

Kluci z prvního stupně vyhráli základní skupinu bez ztráty bodu a stáli se vítězem základní části. Ve finálových bojích potvrdili roli favorita, když v semifinále porazili Vrbovec a ve finále Prosiměřice.

V letošním třetím ročníku této ligy poprvé zvedli pohár pro vítěze, a ještě takto suverénním způsobem.

Na tomto obrovském úspěchu se podíleli: Tavaly Mario, Maršalík Lukas, Šustáček Jan, Hemelík Kryštof, Hitchenko Maksym, Lepiš Dominik, Alexa Jan, Pavlík Aleš, Fiala Karel, Lapáček Marek, Pechal Stanislav a Piskač Lukáš, Pikolon Martin, Cihlář Adam, Barták Roman, Chromý Matyáš, Langer Tobias, Kornelly Simon a Hemelík Lukáš.

Druhý stupeň si vedl obdobně. V základní části ztratili naši borci pouze dva body za remízu, jinak hořkost prohry nepoznali

Ve finálových bojích si nejprve poradili s Republikou a ve finále s Mareškou.

V této lize se vystřídala spousta fotbalistů od šesté až po devátou třídu, a získali tak třetí titul po sobě.

Jelikož se hrálo finále o víkendu a spousta fotbalistů si plnila klubové povinnosti, tak si finále nakonec užili: Mateo Bíza, Martin a Ondra Částek, Max Muller, Radim Výplach, Nicolas Vašíček, Maksym Zhelezniak, David Olšanský a David Krejčí.

Hoši děkujeme!

Text a foto: Mgr. Zdeněk Mička